TS Security

Uw partner voor professionele bewakingsdiensten

TS Security

TS Security speelt in op de huidige maatschappij en hecht meer en meer belang aan veiligheid.  Veiligheid tijdens dagdagelijkse activiteiten, maar ook veiligheid tijdens evenementen & gebeurtenissen. Wij zijn een vergunde bewakingsfirma met een kantoor te Hemiksem – Antwerpen, en te Ruddervoorde in West-Vlaanderen. Ons team kan terugblikken op een jarenlange ervaring inzake bewaking & beveiliging.

Het managementteam van TS Security was de laatste 15 jaar actief in de bewakingssector voor zowel grote als kleinere bewakingsfirma’s.  De diversiteit aan opdrachten in onze klantenportefeuille maken van ons uw ideale partner voor al uw bewakingsopdrachten.

TS Security is in volgende onderstaande sectoren sectoren gespecialiseerd.

TS Security – Statische bewaking

Voor de bewaking van gebouwen, ziekenhuizen, werven, loodsen, magazijnen of terreinen maakt men gebruik van statische bewakingsagenten. Deze bewakingsagenten zijn speciaal opgeleid voor deze taken. Zij kunnen op een bepaalde tijdsspanne aanwezig zijn of 24/24. Op uw vraag voeren zijn controlerondes uit, kunnen toegangscontrole doen en of bewaking via camerabeelden. Wil jij de veiligheid van uw gebouwen verzekeren? Doe dan beroep op de professionele diensten van onze bewakingsagenten.


Werfbewaking

Voor de bewaking van uw werf hebben wij ervaren bewakingsagenten. Bouwwerven zijn vaak het doelwit van diefstallen zowel van materiaal als van gereedschap. Bovendien is vandalisme ook niet uit te sluiten. Onze agenten voeren toegangscontrole uit, doen controlerondes en beheren de online applicatie Check In At Work  die de aanwezigheid registreert bij werken in onroerende staat. Wil jij zicht op uw toegangsbeheer en preventie van diefstal voorkomen? Neem dan meteen contact op.


Event Security

Voor de veiligheid op uw event, fuif, festival, beurzen, congressen of een horecazaak heeft u speciaal vergunde bewakingsagenten nodig. TS Security heeft een aparte divisie opgeleide agenten voor Event Security. Wij hebben talloze referenties gaande van grote festivals tot privé evenementen. Kortom wil je bewakingsagenten met ervaring die de veiligheid van uw event verzekeren dan ben je bij TS Security aan het goede adres.


Bodyguard

Wat zou een bewakingsonderneming zijn zonder bodyguards. Heeft u nood aan persoonlijke veiligheid, is er een reële dreiging of moeten bekende personen extra beschermd worden? Dat kunt u op onze bodyguards beroep doen. Wij beschikken over een gans team van bodyguards die op elkaar ingewerkt zijn, elk met zijn eigen specialiteiten. Ben je op zoek naar discrete bodyguards, dan hebben wij deze voor u klaar staan.

Want uw veiligheid is onze prioriteit!