Onze bewakingsdiensten

werfbewaking

Werfbewaking

Beperk het risico op insluiping en voorkom vandalisme of diefstal op de werf.

Statische bewaking

Statische bewaking

Speel in op ongewenste situaties door bewaking in te schakelen van plaatsen, gebouwen of goederen bij jouw bedrijf, vereniging of woning.

havenbewaking

Havenbewaking

Onze Port Facility Security Officers (PFSO) beschikken over een bekwaamheidsattest havenbewaking om deze bewakingsactiviteit te mogen uitvoeren en kunnen dynamisch ingezet worden.

winkelbewaking

Winkelbewaking

Beperk het aantal winkeldiefstallen door beroep te doen op onze bewakingsagenten in uniform.

bodyguard

Bodyguard

Nood aan persoonlijke veiligheid? Is er een reële dreiging of moeten bekende personen extra beschermd worden? Doe beroep op onze bodyguards.

event security

Event Security

Verzeker de veiligheid bij fuiven, festivals, beurzen, congressen, horecazaak, privé-evenementen… met een vergunde bewakingsagent.

Corona

Corona bewaking

We bieden ondersteuning bij de uitvoering en naleving van de preventiemaatregelen en veiligheidsvoorschriften met betrekking tot het corona-virus.

Winkelinspectie

Onze winkelinspecteurs in burger doen betrappingen op heterdaad en verijdelen zo de diefstal. De winkelinspecteurs kunnen ondersteund worden door onze bewakingsagenten in uniform.

mobiele bewaking

Mobiele patrouille

Als mobiele patrouille bieden we bewakingsrondes op maat aan. Al dan niet tesamen met onze dienst interventie na alarm.

interventie na alarm

Interventie na alarm

Interventie na alarm, gepast en snel reageren . Daar staan we voor. Onze opgeleide bewakingsagenten reageren accuraat op uw alarmen en doen het nodige.

Bewaking met hond

Ook voor bewaking met hond kan je bij ons terecht. Zowel voor statische bewakingsopdrachten als op events. We beschikken zowel over patrouillehonden als speurhonden.