Statische bewaking

Team Service Security biedt professionele bewakings- & securitydiensten aan voor bedrijven, verenigingen en particulieren.  Diverse sectoren kennen en appreciëren onze jarenlange ervaring en ‘hands-on’ aanpak.  Een persoonlijk contact en goede benadering van elke opdracht zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Statische bewaking is de bewaking van plaatsen, gebouwen of goederen waar normaliter niemand anders aanwezig is. De aanwezigheid van één of meerdere bewakingsagenten heeft een preventieve werking en door de aanwezigheid van de agent(en) kan er snel worden ingespeeld op ongewenste situaties. Wij stellen u graag een complete oplossing voor op maat van uw behoefte.

Locaties

Bedrijfsgebouwen, terreinen, goederen, opslagplaatsen, parkings, bouwwerven, schepen, kaaien,  (private) woningen,…

Taken

Onze bewakingsagenten kunnen preventieve rondes uitvoeren, perimetercontrole doen, vaste bewakingsposten bemannen, onthaal aan de receptie doen, ontvangst van goederen of chauffeurs op zich nemen, registratie van bezoekers uitvoeren, aan camerabewaking doen enz…

Offerteaanvraag Statische Bewaking

Persoonscontrole

Persoonscontrole is de bewaking & beveiliging van plaatsen die publiek toegankelijk zijn. Onze bewakingsagenten voeren diverse taken uit om de veiligheid van bezoekers & medewerkers te garanderen, maar kunnen ook bijstand leveren in geval van calamiteiten of problemen.

Locaties

Evenementen zoals bedrijfsfeesten, recepties, huwelijksfeesten, pretparken, casino’s, fuiven, festivals, concerten,…

Taken

Ingangscontrole, uitgangscontrole,  controle van bagage en tassen, fouille, receptie of onthaal van bezoekers, tussenkomst bij calamiteiten, …

Offerteaanvraag Persoonscontrole

Retail

Retailbewaking is toezicht & preventie inzake veiligheid in winkels en shoppingcentra. Wij leveren zowel geuniformeerde en zichtbare bewakingsagenten evenals winkelinspecteurs (agenten in burger voor vaststellen winkeldiefstal).

Locaties

Winkels, shoppingcentra, consortium van winkels (samenwerkingen).

Taken

Toezien op de veiligheid van publiek en medewerkers, preventie van diefstal, vaststellen van winkeldiefstal, preventieve aanwezigheid ter voorkomen van overvallen of hold-up’s.  Zowel tijdelijke (solden, openingen) als permanente opdrachten behoren tot de mogelijkheden.

Offerteaanvraag Retail Bewaking

Persoonsbescherming

Persoonsbescherming of bodyguard(s). Deze speciaal opgeleide agenten gaan – na risico analyse – de beveiliging en bewaking van een persoon op zich nemen.  Deze opdrachten worden ongewapend uitgevoerd.

Locaties

Onze bodyguards werken over heel België.

Taken

Nauwe bescherming (close protection) van de te beveiligen persoon, voor korte opdrachten (bedrijfsbezoeken, uitstappen, …) maar ook voor 24/24 bewaking met een of meerdere teamgenoten.

Contacteer ons voor uw offerte persoonsbescherming

Horeca-bewaking

Onze agenten die actief zijn in dit segment zijn extra opgeleid om kritieke situaties het hoofd te bieden.  Wij hanteren zeer strenge selectienormen en kunnen u daardoor integere en betrouwbare agenten aanleveren – ver weg van het negatieve beeld uit het verleden.

Locaties

Hotels, restaurants (receptie), café’s, dansgelegenheiden, uitgaansgelegenheden, …

Taken

Toezien op de veiligheid van publiek en medewerkers, naleving van het huisreglement, controle & fouille van personen en handbagage, controle op leeftijd, dresscode, …

Contacteer ons voor uw offerte horeca-bewaking