Met werfbewaking bedoelen we grote werken of het bouwen van onroerend goed. Vaak gaat dit over grote oppervlaktes wat het risico op insluiping inhoud. Dit met gevolg dat er vandalisme of diefstal kan gepleegd worden.

Voor de bewaking van uw werf hebben wij ervaren bewakingsagenten. Bouwwerven zijn vaak het doelwit van diefstallen zowel van materiaal als van gereedschap. Bovendien is vandalisme ook niet uit te sluiten. Onze agenten voeren toegangscontrole uit, doen controlerondes en beheren de online applicatie Check In At Work  die de aanwezigheid registreert bij werken in onroerende staat. Wil jij zicht op uw toegangsbeheer en preventie van diefstal voorkomen? Neem dan meteen contact op.

Werfbewaking – locaties

Bouwwerven, alles wat in opbouw of verbouwing zit.

Taken

Onze bewakingsagenten kunnen controlerondes uitvoeren, opening & sluitingsrondes, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie via Check In At Work, controle van leveringen, toezicht op bezoekers enz…

Het type bewakingsagent dat we hiervoor inzetten zijn agenten die ook aan statische bewaking doen. Deze bewakingsagenten hebben de nodige ervaring om uw werf te bewaken.

Contacteer ons